Ανάπτυξη προσέγγισης για την αξιολόγηση της ευχρηστίας σχεδιαστικών οδηγιών για την προσβασιμότητα του ιστού : - Καψή, Μαρία (2009)
Η παρούσα διπλωματική εργασία στοχεύει να συνεισφέρει στο χώρο της αξιολόγησης της προσβασιμότητας του ιστού. Η αξιολόγηση αντιμετωπίζεται σαν μια θεμελιώδης φάση της σχεδίασης η οποία αποβαίνει ιδιαίτερα χρήσιμη καθ'όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Ειδικότερα, η εργασία α)διερευνά την έννοια και τις απαιτήσεις της αξιολόγησης και β)μελετά την ευχρηστία των οδηγιών για την προσβασιμότητα του ιστού. Ο απώτερος στόχος της είναι η ανάπτυξη μιας προσέγγισης ικανής να αξιολογήσει την ευχρηστία των σχεδιαστικών οδηγιών για την προσβασιμότητα του ιστού.