Παγκόσμια γεωγραφική εγκυκλοπαίδεια - Χριστοδουλίδης, Παναγιώτης (MLS Πληροφορική, 2000)
"Για καθένα από τα 193 ανεξάρτητα κράτη που υπάρχουν σήμερα, παρέχονται δεδομένα που αφορούν τα γενικά του στοιχεία, τα σύνορα, τη γεωμορφολογία, το κλίμα, την οικονομία, τις πόλεις, τον πληθυσμό, την εθνολογική σύνθεση, τη διοικητική οργάνωση και την ιστορία, μαζί με τον πολιτικό και γεωφυσικό του χάρτη, τη σημαία του, τον εθνικό του ύμνο, αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και κατά περίπτωση αποσπάσμα βίντεο". - Περίληψη από τη θήκη