Αρκτική : (NGHT, 2007)
"Ταξιδέψτε στην κορυφή της υδρογείου και μάθετε από πρώτο χέρι πώς οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν τη ζωή των πλασμάτων που κατοικούν στην Αρκτική. Δείτε πώς η συρρίκνωση της παγωμένης επιφάνειας στην Αρκτική επηρεάζει τις δικτυωτές φώκιες, τις πολικές αρκούδες και τα ναρβάλ". - Περίληψη από τη θήκη