Υποστήριξη της μαζικής εξατομίκευσης στη σχεδίαση ενδυμάτων μέσω της αξιοποίησης ανθρωπομετρικών δεδομένων : - Θεμελή, Ελισάβετ (2009)
Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της βιομηχανίας του ενδύματος είναι η επίτευξη της επιθυμητής εφαρμογής των προϊόντων της για συγκεκριμένους καταναλωτές. Στην παρούσα εργασία γίνεται η υποστήριξη της μεθόδου της μαζικής εξατομίκευσης στη σχεδίαση ενδυμάτων, με την παραγωγή κατάλληλων μεγεθολογίων που να ικανοποιούν τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς χρησιμοποιώντας ελληνικά ανθρωπομετρικά δεδομένα.