Shortbus - Mitchell, John Cameron; Mitchell, John Cameron; Dawson, Paul (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2006)
Με επίκεντρο ένα μυστικό club με το όνομα Shortbus, μια ομάδα Νεουορκέζων κάθε ερωτικής προτίμησης αναζητούν τη σεξουαλική τους ταυτότητα και την ίδια στιγμή την προσωπική ευτυχία". - Περίληψη από τη θήκη