Ελληνική επανάσταση : (MLS πληροφορική, 2000)
"Η ελληνική επανάσταση μέσα από το μαγικό κόσμο των πολυμέσων. Ο τίτλος επικεντρώνεται στον αγώνα της ανεξαρτησίας του 1821 στη στεριά και ιδιαίτερα στη θάλασσα. Χρονικά εκτείνεται από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως έως και το τέλος της βασιλείας του Όθωνα. Παράλληλα παρουσιάζονται σημαντικά γεγονότα-κλειδιά που έλαβαν χώρα στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο, δίνοντας έτσι μία πιο ολοκληρωμένη διάσταση στα διαδραματιζόμενα στον ελληνικό χώρο". - Περίληψη από τη θήκη