One day in Europe - Stöhr, Hannes; Stöhr, Hannes; Tsvetkova, Liudmila, 1944-; Lira, Miguel de, 1964-; Arquier, Boris; Lukas, Florian, 1973-; Gay, Megan, 1967-; Yildiz, Erdal; Scherer, Péter, 1961-; Brakni, Rachida, 1977- ([s.n.], 2005)
Μόσχα, Βερολίνο, Κωνσταντινούπολη και Σαντιάγκο Ντε Κομποστέλα... 4 ευρωπαϊκές πόλεις που απέχουν τόσο σε κουλτούρα και γλώσσα όσο και σε χιλιόμετρική απόσταση. Σε μια μόνο μέρα, σε κάθε μια από τις πόλεις αυτές, ένας ταξιδιώτης από άλλη ευρωπαϊκή χώρα πέφτει θύμα ληστείας ή προσποιείται το θύμα ληστείας για να πληρωθεί από την ασφάλειά του. Αυτή η μέρα δεν είναι μια τυχαία μέρα. Στη Μόσχα γίνεται ο τελικός του Champion's League, μεταξύ της Γαλατά Σεράι και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ένα παιχνίδι που ηλεκτρίζει ολόκληρει την Ευρώπη. Ακόμα και η αστυνομία αισθάνεται ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει. Στο φόντο μιας ενωμένης Ευρώπης, στον ενθουσιώδη πυρετό του ποδοσφαιρικού αγώνα, μια εναλλακτική εικόνα ευθυμίας, και πάνω από όλα, ανθρώπινα πορτραίτα προσφέρουν μια πολύχρωμη απόλαυση.