Ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας, 1821-1999 (Conceptum ; Εκδόσεις Πατάκη, 1999)
Ολη η ελληνική ιστορία απο το 1821 ως και το 1999, παρουσιάζεται μέσα απο: Πρωτότυπα κείμενα, κινηματογραφικές ταινίες, ηχητικά ντοκουμέντα - αφηγήσεις, φωτογραφίες, ιστορικά έγγραφα, πίνακες ζωγραφικής, ιστορικούς χάρτες, γραφικά, μουσική.