Εφαρμοσμένη βιοστατιστική : - Χριστάκης, Αναστάσιος (2010)
Σχεδίαση και ανάπτυξη εφαρμογής για την εξυπηρέτηση των ογκολογικών τμημάτων νοσοκομείων που νοσηλεύονται ασθενέις με καρκίνο του μαστού. Μέσω της εφαρμογής γίνεται καταγραφή, αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων των ασθένων καθώς επίσης είναι δυνατή και η εκτέλεση μοντέλων Kaplan - Meier σε παραθυρικό περιβάλλον.