This filthy world - Garlin, Jeff, 1962-; Waters, John, 1946-; Waters, John, 1946- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2006)
Όλοι οι νέοι έχουν ανάγκη να θαυμάζουν κάποιον κακό άνθρωπο και ελπίζω ότι μπορώ να είμαι αυτός γι'απόψε. Κάτι σαν βετεράνος του trash, αν προτιμάτε. Πάρτε τον θρυλικό σκηνοθέτη του Pink Flamingos και του Hairspray, Τζον Γουότερς, σε μεγάλα κέφια, τοποθετήστε τον πάνω σε μία σκηνή για μιάμιση ώρα και αφήστε τον να σας εξουθενώσει από τα γέλια. Αυτή είναι η απλούστατη συνταγή του This Filthy World, ενός χορταστικού, ιδιοφυούς stand up παραληρήματος επί παντός επιστητού: το καλό και το κακό γούστο, η σεξουαλική και κινηματογραφική κανονικότητα. Τίποτα δεν ξεφεύγει από το στόμα ενός αγοριού που δεν μεγάλωσε όπως τα άλλα, για να τολμήσει ως σκηνοθέτης αυτά που δεν διανοείται κανένας άλλος.