Il bidone - Fellini, Federico; Crawford, Broderick, 1911-1986; Masina, Giulietta; Basehart, Richard, 1914-1984 (Classic films library, 2004)
Ο Αουγκούστο και τα τσιράκια του Ρομπέρτο και Πικάσο εξαπατούν τους αφελείς και τους αποσπούν χρήματα. Οι νεαροί συνεργοί του μεσήλικα Αουγκούστο έχουν δικά τους όνειρα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη ζωή που κάνουν. Ο Αουγκούστο όμως εξακολουθεί να βλέπει τον εαυτό του σαν μικροαπατεώνα και έχει σαν σκοπό να αποσπά αρκετά χρήματα από τους άλλους ώστε να καταφέρνει να κάνει τη νυχτερική ζωή που θέλει και να διασκεδάζει όσο γίνεται καλύτερα...