Down by law - Jarmusch, Jim, 1953-; Jarmusch, Jim, 1953-; Waits, Tom, 1949-; Benigni, Roberto; Lurie, John, 1952- (Jim Jarmusch collection, 1986)
Ένας Ιταλός τουρίστας που μιλάει ελάχιστα αγγλικά, ένας άνεργος ντι-τζέι, κι ένας μαστροπός της πλάκας, βρίσκονται φυλακισμένοι στο ίδιο κελί, κατηγορούμενοι για αδικήματα που δεν διέπραξαν. Κανένα κελί όμως δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει αυτούς του τρεις απίθανους και τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους τύπους.