Broken flowers - Jarmusch, Jim, 1953-; Jarmusch, Jim, 1953-; Murray, Bill, 1950 September 21- (Spotlight series, 2005)
Όταν ένα μυστηριώδες ροζ γράμμα ανακοινώνει στον Ντον Τζόνστον πως έχει έναν 19χρονο γιο, εκείνος επισκέπτεται τέσσερις πρώην ερωμένες του και έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος και τις προοπτικές του μέλλοντος.