Peter Greenaway : - Greenaway, Peter; Greenaway, Peter; Greenaway, Peter (British Film Intitute, 1990)
Συγγραφέας, ζωγράφος και δημιουργός ταινιών, ο Peter Greenaway έγινε διάσημος με την ταινία Draughtsman's contract. Αυτά τα πρώιμα έργα μικρού μήκους παρουσιάζουν πολλά στοιχεία αυτής της ταινίας.