Πολιτικές Stackelberg σε παίγνια συμφόρησης : - Πλιάκης, Νικόλαος (2008)
Σε αυτ την εργασα ασχολομαστε με τις διφορες πολιτικς Stackelberg που χουν δημιουργηθε και υλοποιηθε για την κατανομ ενς συνλου παικτν σε δκτυα. Εξηγομε κποιες γενικς θεωρητικς αρχς για τα δκτυα συγκοινωνιν και τα διαδκτυα υπολογιστν, καθς και για τη θεωρα παιγνων και πς αυτ μπορε να εφαρμοστε στην περπτωση που μελετομε. Δνουμε τον ορισμ του τι εναι να παιχνδι συμφρησης και η πολιτική Stackelberg και εξηγομε τη σχση αυτν των δο.Ακολουθε η περιγραφ και η φορμαλιστικ αναπαρσταση του μοντλου πνω στο οποο θα εργαστομε. Στο διο κεφλαιο περιγρφονται γενικ και οιαλγριθμοι τους οποους θα χρησιμοποισουμε για την εξαγωγ των τελικν συμπερασμτων.Θτουμε τους στχους της εργασας αυτς και αμσως μετ εξηγομε τις προδιαγραφς που θα πρπει να πληρε μα εφαρμογ που σκοπ χει να υλοποισει αυτος τους στχους. Ακολοθως, μεταβανουμε στο κεφλαιο της υλοποησης, το οποο δνει στον αναγνστη πληροφορες σχετικς με την κατασκευ της εφαρμογς πως την υλοποισαμε, καθς και τα σημαντικτερα τμματ της και τους ψευδοκδικες που περιγρφουν τους αλγριθμους των πολιτικν Stackelberg που ακολουθομε. Το τελευταο κεφλαιο αποτελεται απ τα πειρματα τα οποα εκτελσαμε με τη βοθεια λων των παραπνω και τις γραφικς παραστσεις των αποτελεσμτων, στο οποο περιγρφονται και λες οι επιμρους παρμετροι τις οποες εισαγγαμε στο κθε γρφημα.