Eros - Antonioni, Michelangelo; Antonioni, Michelangelo; Soderbergh, Steven, 1963-; Soderbergh, Steven, 1963-; Wong, Kar-wai, 1958-; Wong, Kar-wai, 1958-; Gong, Li, 1965-; Downey, Robert, Jr., 1965-; Arkin, Alan; Buchholz, Christopher, 1962-; Nemni, Regina (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2004)
Τρεις ιστορίες από τρεις πολύ διαφορετικές αλλά ιδιαίτερες σκηνοθετικές ματιές. Κοινός άξονας της τριλογίας η επιθυμία και ο ερωτισμός, η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός.