Vivement dimanche! - Truffaut, François; Trintignant, Jean-Louis; Ardant, Fanny (François Truffaut collection, 1983)
Ο κτηματομεσίτης Ζιλιέν Βερσέλ, είναι ύποπτος για το φόνο του Ζακ Μασουλιέ, φίλου του και εραστή της γυναίκας του, και αργότερα για το φόνο της γυναίκας του, Μαρί-Κριστίν. Η γραμματέας του Μπάρμπαρα Μπεκέρ, που ο Ζιλιέν είχε προηγουμένως απολύσει επειδή υπήρξε αγενής με τη γυναίκα του, τον κρύβει από την αστυνομία στο υπόγειο του γραφείου του, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει τις έρευνες για να ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο...