Cul de sac - Polanski, Roman; Polanski, Roman; Pleasence, Donald; Dorléac, Françoise; Bisset, Jacqueline, 1944- (Roman Polanski collection, 2005)
Ένας τραυματισμένος εγκληματίας και ο ετοιμαθάνατος συνεργάτης του, βρίσκουν καταφύγιο σε ένα παραλιακό κάστρο, όπου ζουν ένας φιλήσυχος Βρετανός και η γαλλίδα γυναίδα του. Αν και είναι διστακτικοί αρχικά, δέχονται τελικά να φιλοξενήσουν τους δύο παράνομους άνδρες. Πολύ σύντομα ωστόσο, οι σχέσεις του ενός εγκληματία και του ζευγαριού θα πάρουν άλλες διαστάσεις και θα οδογήσουν σε αστείες και μάλλον παράξενες καταστάσεις...