Babel - Gonzalez Inarritu, Alejandro; Pitt, Brad, 1963-; Blanchett, Cate, 1969-; Yakusho, Koji; Garcia Bernal, Gael, 1978- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2006)
Στα βάθη της μαροκινής ερήμου, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί-πυροδοτώντας μία αλυσίδα γεγονότων που θα συνδέσουν τη μοίρα ενός ζευγαριού αμερικανών τουριστών και τον αγώνα τους να επιβιώσουν, δύο αγοριών στο Μαρόκο που μπλέκονται στο μοιραίο έγκλημα, μιας κουβερνάντας που προσπαθεί παράνομα να περάσει τα σύνορα στο Μεξικό κουβαλώντας δύο παιδιά και μιας γιαπωνέζας έφηβης της οποίας ο πατέρας καταζητείται στο Τόκιο.