The third man - Reed, Carol, 1906-1976; Cotten, Joseph, 1905-1994; Valli, Alida, 1921-2006; Welles, Orson, 1915-1985; Howard, Trevor, 1916-1988 (Warner Home Video, 2002)
Φτάνοντας στην Βιέννη, ο Χόλλυ Μάρτινς, μαθαίνει ότι ο φίλος του Χάρρυ Λαιμ που τον προσκάλεσε, πέθανε σε ένα ατύχημα. Ο ίδιος όμως αισθάνεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει.