Μελέτη κοινωνικοοικονομικών χαρακτηριστικών και επίδοσης φοιτητών της Σ.Θ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου : - Κόδρου, Πανδώρα (2008)
Μελέτη κοινωνικοοικονομικών χαρακτηριστικών και επίδοσης φοιτητών της Σ.Θ.Ε. κατά το έτος 2006-2007.