Μέθοδοι τιμολόγησης συμπληρωματικών καλύψεων (riders) ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής : - Περέντη, Ιωάννα (2008)
Τιμολόγηση συμπληρωματικών καλύψεων ζωής με τη χρήση στατιστικών και αναλογιστικών μεθόδων σε πραγματικά δεδομένα.