Ζητήματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε περιβάλλοντα Vanet : - Ντούβος, Στυλιανός (2009)
Μελετούνται οι μηχανισμοί ασφάλειας σε περιβάλλοντα vanet, οι ευπάθειες που παρουσιάζουν αυτοί καθώς και οι προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν.