Το υπόδειγμα πιστωτικού κινδύνου του Merton : - Σπανάκης, Νίκος (2008)
Θεωρητική και μαθηματική περιγραφή του υποδείγματος πιστωτικού κινδύνου του R. Merton. Πρακτική εφαρμογή του υποδείγματος σε Ελληνικές εισηγμένες ΑΕ.