Μια μελέτη στη fuzzy τιμολόγηση των παραδοσιακών προγραμμάτων ασφαλίσεων ζωής : - Κυρατζή, Ειρήνη (2008)
Εφαρμογή της fuzzy θεωρίας συνόλων για τον υπολογισμό των ενιαίων καθαρών ασφαλίστρων και των μαθηματικών αποθεμάτων για την επιβίωση, την πρόσκαιρη και την μικτή ασφάλιση.