Εκτίμηση ασφαλίστρου αξιοπιστίας (Credibility Premium) στην ελληνική ασφαλιστική αγορά φορτηγών και μηχανών : - Μποζίκης, Δημήτριος (2010)
Εκτίμηση του ασφαλίστρου Φορτηγών και Μηχανών, χρησιμοποιώντας προσθετικό μοντέλο της Θεωρίας Αξιοπιστίας. Παράγοντες τιμολόγησης:Παλαιότητα οχήματος, Γεωγραφικός νομός, Φορολογήσιμοι Ίπποι, κυβικά εκατοστά.