PHDclub.org ανάπτυξη συστήματος κοινωνικής δικτύωσης υποψήφιων διδακτόρων : - Αλεξόπουλος, Γεώργιος Ι. (2008)
Στην παρούσα διπλωματική παρουσιάζεται η ανάλυση και ο σχεδιασμός του συστήματος PHDcluyb.org .Η διπλωματική καλύπτει την ανάγκη για δημιουργία ενός επιστημονικού κυβερνοχώρου αποκλειστικά για υποψήφιους Διδάκτορες.Αποτέλεσμα αυτού η δημιουργία κυβερνοκοινότητας υποψηφίων Διδακτόρων.