Βέλτιστος έλεγχος παραγωγής και διάθεσης αποθεμάτων σε συστήματα παραγωγής με ποικιλία πελατών και κόστος ποιότητας : - Γιαννακοπούλου, Αικατερίνη (2008)
Στην εργασία αυτή ασχολούμαστε με τον έλεγχο παραγωγής και διάθεσης αποθεμάτων σε συστήματα παραγωγής με ποικιλία πελατών και κόστος ποιότητας. Αρχικά περιγράφουμε το σύστημα παραγωγής στο οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση, έπειτα αναζητούμε τη μορφή της βέλτιστης πολιτικής κι έπειτα την συγκρίνουμε με τέσσερις ευρετικές πολιτικές μορφής κατωφλίου.Ακολουθούν τα συμπεράσματα και η συγκριτική απεικόνιση της αξίας της κάθε πολτικής.