Junebug - Morrison, Phil; Adams, Amy; Davidtz, Embeth, 1966-; McKenzie, Ben, 1979-; Nivola, Alessandro; Taylor, Frank Hoyt; Weston, Celia, 1951-; Wilson, Scott, 1942-2018 (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2004)
Όταν η Μαντλέν, μία βρετανίδα έμπορος έργων τέχνης, ξεκινάει ένα ταξίδι από το Σικάγο μέχρι τη Βόρεια Καρολίνα για να αναζητήσει ένα ζωγράφο για τη γκαλερί της, αποφασίζει μαζί με το νέο σύζυγό της, Τζορτζ, να επεκτείνουν την εκδρομή ώστε να γνωρίσει η νύφη την οικογένεια του γαμπρού. Κι ενώ η νύφη, πεθερικά και λοιποί συγγενείς προσπαθούν να καταφέρουν το σχεδόν ακατόρθωτο-δηλαδή, να φέρουν τους κόσμους τους λίγο πιο κοντά-στερεότυπα και κοινωνικές διαφορές θα έρθουν στην επιφάνεια δημιουργώντας μία σειρά κωμικοτραγικών, τρυφερών αλλά πέρα για πέρα αληθινών οικογενειακών στιγμών.