No direction home : - Scorsese, Martin (Widescreen DVD collection, 2005)
Ο Martin Scorsese αποτίνει φόρο τιμής στον μουσικό που τον ενέπνευσε σε ένα αριστουργηματικό ντοκιμαντέρ. Το ντοκιμαντέρ δεν καταπιάνεται με τη ζωή του Bob Dylan, αλλά κυρίως με τα οκτώ χρόνια της απομόνωσής του, όταν απηυδισμένος από την ανωριμότητα του κοινού που δεν μπορούσε να δεχτεί τις καλλιτεχνικές τους επιλογές, αποσύρονταν από το δημόσιο βίο.