Little big man - Penn, Arthur, 1922-2010; Hoffman, Dustin, 1937-; Balsam, Martin, 1919-1996; Corey, Jeff, 1914-2002; Dunaway, Faye (Widescreen DVD collection, 2004)
Ο ηλικιωμένος Jack Crabb αφηγείται τη ζωή του σε έναν φίλο. Εξιστορεί πως τον έπιασαν και τον μεγάλωσαν οι Ινδιάνοι, το γάμο του με μια Ινδιάνα και τη δολοφονία της από τον George Armstrong Custer.