Funny face - Donen, Stanley; Hepburn, Audrey, 1929-1993; Astaire, Fred (Widescreen DVD collection, 2005)
Το ειδύλλιο ενός φωτογράφου μόδας και μιας άτσαλης υπαλλήλου βιβλιοπωλείου, η οποία μέσα από τις προτροπές και με την υψηλή εποπτεία του φωτογράφου, θα μετατραπεί σ'ένα κομψό μοντέλο μόδας που θα ενσαρκώσει το νέο πρότυπο γυναίκας του περιοδικού Quality.