Rosemary's baby - Polanski, Roman; Farrow, Mia, 1945-; Cassavetes, John, 1929-1989; Gordon, Ruth, 1896-1985; Blackmer, Sidney, 1895-1973; Evans, Maurice, 1901-1989; Bellamy, Ralph, 1904-1991 (Widescreen DVD collection, 2001)
Η σύζυγος ενός ηθοποιού υποψιάζεται ότι ο άνδρας της και οι γείτονες του διπλανού διαμερίσματος έχουν μυηθεί στο σατανισμό...