Paris, Texas - Wenders, Wim; Kinski, Nastassja, 1960-; Stanton, Harry Dean, 1926-2017; Stockwell, Dean, 1938- (Wim Wenders collection, 1984)
Ένας άνδρας βγαίνει από την έρημο. Δε θυμάται τίποτα για τον ευατό του. Ο αδελφός του τον βρίσκει και προσπαθεί να τον βοηθήσει να ανασυντάξει τη μνήμη του και να ανατρέξει πίσω στη ζωή που άφησε όταν εγκατέλειψε τη γυναίκα του και το γιο του τέσσερα χρόνια πριν. Καθώς η μνήμη του επανέρχεται σταδιακά, προσπαθεί να έρθει ξανά σε επαφή και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τα οικεία πρόσωπα του παρελθόντος θεραπεύοντας την κατακερματισμένη του ζωή αλλά και τις πληγές που προκάλεσε στους αγαπημένους του ανθρώπους.