Der Himmel über Berlin - Wenders, Wim; Ganz, Bruno; Dommartin, Solveig; Falk, Peter, 1927-2011 (Wim Wenders collection, 1987)
Στους δρόμους ενός ταλαιπωρημένου, μεταπολεμικού Βερολίνου τριγυρίζουν ευγενικοί άγγελοι ντυμένοι με καπαρντίνες. Αόρατοι από τους ανθρώπους προσπαθούν να βοηθήσουν και να ανακουφίσουν κάθε μοναχική και βασανισμένη ψυχή που συναντούν. Όμως ένας από αυτούς, κουρασμένος από την αιώνια ύπαρξή του, εύχεται να γίνει κι αυτός θνητός προκειμένου να μπορέσει να απολαύσει όλες τις εμπειρίες και τις χαρές της καθημερινής ζωής. Συναντά την ακροβάτισσα ενός τσίρκου και αναγνωρίζοντας σ'αυτήν την ενσάρκωση όλων του των επιθυμιών, την ερωτεύεται...