Um film falado - Oliveira, Manoel de, 1908-2015; Oliveira, Manoel de, 1908-2015; Silveira, Leonor, 1970-; Deneuve, Catherine, 1943-; Παπά, Ειρήνη, 1927-; Sandrelli, Stefania; Malkovich, John (ArtFree, 2005)
Μια καθηγήτρια ιστορίας ξεκινά με την κόρη της, μια κρουαζιέρα από τη Μεσόγειο ως τη Βομβάη. Στο ταξίδι γνωρίζονται με τον αμερικανό καπετάνιο καθώς και με μια διάσημη γαλλίδα επιχειρηματία, μια ελληνίδα τραγουδίστρια και μια ιταλίδα πρώην μοντέλο. Καθώς όμως το πλοίο πλησιάζει τον Περσικό Κόλπο, μια παράξενη απειλή τρομοκρατεί το πλοίο και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών.