Bagdad Café - Adlon, Percy, 1935-; Sägebrecht, Marianne; Pounder, C. C. H. (Kinowelt, 2002)
Καυτός ήλιος, σκόνη, μιζέρια και πλήξη, 100 χιλιόμετρα από το Λος Άντζελες... Ένα μόνο πρόσωπο κατορθώνει να αλλάξει τα πάντα. Η τρομαγμένη, χοντρή και καλοκάγαθη Βαυαρή Τζασμίν μετά από ένα γερό καυγά με τον άντρα της εισβάλλει στο Cafe Bagdad και μεταμορφώνει με το μαγικό ραβδί της ένα άθλιο πανδοχείο της ερήμου σε μια όαση.