Οι τάξεις του απείρου : - Παπανάτσιος, Φιλόδαμος (2010)
Η εργασία αποτελείται από δυο μέρη, στο πρώτο μέρος παρουσιάζουμε κάποια αποτελέσματα που αφορούν συναρτήσεις που αποκλίνουν στο άπειρο και ειδικότερα, μελετάμε τον ρυθμό αύξησης τους. Έπειτα παρουσιάζουμε σχετικά θεωρήματα, με σημαντικότερα αυτά των Paul du bois Reymond και G.H. Hardy. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζουμε περιληπτικά την κατασκευή του σώματος των υπερπραγματικών αριθμών καθώς και τις βασκές ιδιότητες αυτών.