Unfinished piece for the player piano - Mikhalkov, Nikita; Mikhalkov, Nikita; Kaliagin, Aleksandr Aleksandrovich; Solovei, Elena; Glushenko, Evgeniia; Shuranova, Antonina; Bogatyrev, Iurii; Tabakov, Oleg, 1935-2018; Pastukhov, Nikolai, 1923-2014; Kadochnikov, Pavel, 1915-1988; Romashin, Anatolii; Nazarova, Natalia; et al. (Ruscico, 2003)
Ταινία βασισμένη στο θεατρικό έργο "Πλατόνοφ" του Τσέχωφ. Αφηγείται τον τρόπο ζωής της αστικής τάξης στη Ρωσία, στα τέλη του 19ου αιώνα. [...] Ενας δάσκαλος σε μια επαρχιακή πόλη ο Πλατόνοφ, περνάει μεγάλη συναισθηματική κρίση. Πιστεύει ότι η ζωή του δεν έχει κανέναν σκοπό και έτσι ταλαιπωρεί όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και την νεαρή γυναίκα του Shashenka. Ο άλλος πρωταγωνιστής της ταινίας ο Terletsky είναι γιατρός και μισεί την δουλειά του και τον εαυτό του. [...] Το ρετρό στυλ που διάλεξε ο σκηνοθέτης και η έξοχη φωτογραφία, δημιουργούν μια από τις πολυτιμότερες ταινίες του ρωσικού κλασσικού κινηματογράφου.