Nóz w wodzie - Polanski, Roman; Polanski, Roman; Niemczyk, Leon, 1923-2006; Umecka, Jolanta; Malanowicz, Zygmunt, 1938- (Roman Polanski collection, 2005)
Ένα ζευγάρι παίρνει στο αυτοκίνητο του ένα νεαρό άντρα που κάνει οτοστόπ και τον προσκαλεί σε μία διήμερη κρουαζιέρα με το σκάφος του. Πολύ σύντομα ξεσπά ένας ψυχολογικός πόλεμος ανάμεσα στους δύο άντρες, καθώς ανταγωνίζονται για την προσοχή της γυναίκας. Όταν μία καταιγίδα τους αναγκάζει να αφήσουν το κατάστρωμα και να μείνουν κλεισμένοι στην καμπίνα του σκάφους, η ένταση θα οδηγήσει το μικρό πλήρωμα σε βίαιο ξέσπασμα...