Cool hand Luke - Rosenberg, Stuart, 1927-2007; Newman, Paul, 1925-2008 (Warner Home Video, 2005)
Το έγκλημά του: ο αντικομφορμισμός του. Η καταδίκη του: στα κάτεργα. Ο Πολ Νιούμαν ενσαρκώνει τον Κουλ Χαντ Λουκ, ένα μοναχικό χαρακτήρα που δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τις συνθήκες του εγκλεισμού του.