Wild about Harry - Lowney, Declan; Gleeson, Brendan; Donohoe, Amanda; Nesbitt, James, 1965- (ArtFree, 2004)
Ο διάσημος σεφ Χάρι Μακ Γκι ήταν ο αγαπημένος όλων στην τηλεόραση. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Αυτός που κάποτε ήταν ένας αγαπητός σύζυγος, έχει πια μεταμορφωθεί σε μεθυσμένο αγροίκο. Η γυναίκα του θέλει διαζύγιο και τα παιδιά του δεν θέλουν καν να του μιλάνε. Ο Χάρι όμως πέφτει σε κώμα μετά από μια επίθεση ληστή και όταν συνέρχεται , έχει χάσει 25 χρόνια από τη μνήμη του.