Capote - Miller, Bennett; Hoffman, Philip Seymour, 1967-2014 (Sony Pictures Home Entertainment, 2006)
Τον Νοέμβριο του 1959, η αποτρόπαια δολοφονία μιας αγροτικής οικογένειας στο επαρχιακό Κάνσας εξάπτει την περιέργεια του Τρούμαν Καπότε, διάσημου συγγραφέα. Μαζί με την παιδική του φίλη Χάρπερ Λι, ο Καπότε ξεκινά μια βαθιά έρευνα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ντόπιων παρά την εκκεντρική του εμφάνιση και στυλ. Τότε αρχίζει και τη συγγραφή του σημαντικότερου βιβλίου της καριέρας του, Εν Ψυχρώ, ενός βιβλίου που θα αλλάξει την πορεία της αμερικανικής λογοτεχνίας.