Intervention divine - Suleiman, Elia; Suleiman, Elia; Suleiman, Elia; Khader, Manal, 1968-; Daher, Nayef Fahoum (Prooptiki [Εταιρεία παραγωγής], 2002)
Στη Ναζαρέτ, κάτω από την επιφανειακή καθημερινή ρουτίνα, η πόλη βράζει. Ένας άνθρωπος προσπαθεί να σώσει την επιχείρησή του που καταρρέει αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτοκαταστραφεί. Ταυτόχρονα, μια ερωτική έλξη δημιουργείται ανάμεσα σε έναν Παλαιστίνιο της Ιερουσαλήμ και μια Παλαιστίνια της Ραμάλα.