The verdict - Lumet, Sidney, 1924-2011; Newman, Paul, 1925-2008 (Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2002)
Ο δικηγόρος Φρανκ Γκάλβιν αναλαμβάνει μια υπόθεση ιατρικής αμέλειας την οποία κανείς δεν πιστεύει ότι θα κερδίσει, αλλά εκείνος προς έκπληξη όλων αρνείται να δεχτεί την συμφωνία που το νοσοκομείο του προτείνει και αποφασίζει να φέρει την υπόθεση και μαζί ολόκληρο το νομικό σύστημα στα δικαστήρια.