Summer '04 - Krohmer, Stefan; Gedeck, Martina; Seeliger, Robert; Davor, Peter; Lohde, Svea; Kotaranin, Lucas (Audio Visual Enterprises, 2008)
Οι καλοκαιρινές διακοπές στο παραθαλάσσιο εξοχικό της οικεγένειας, συνθέτουν το σκηνικό όπου διαδραματίζεται μια σύγκρουση γενεών, ριψοκίνδυνη και ενοχλητική. Η Μίριαμ, μια εντυπωσιακή γυναίκα στα σαράντα, μητέρα και σύζυγος, έρχεται αντιμέτωπη με την εκρηκτικά επικίνδυνη σεξουαλικότητα της έφηβης Λίβια, κοπέλας του γιού της.