Μελέτη ασφάλειας του πλαισίου εργασίας Ruby on Rails για την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών : - Αποστολάς, Γεώργιος (2010)
Μελέτη ασφάλειας του πλαισίου εργασίας ruby on rails. Το πλαίσιο εργασίας ruby on rails έχει σχεδιαστεί για την γρήγορη και παραγωγική ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών.