Klimt - Ruiz, Raul, 1941-2011; Ruiz, Raul, 1941-2011; Malkovich, John; Ferres, Veronica, 1965-; Burrows, Saffron (Prooptiki [Εταιρεία παραγωγής], 2006)
1900: στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού, ο ζωγράφος Γκουστάφ Κλιμτ βραβεύεται με χρυσό μετάλλιο για το έργο του και συναντιέται με εξέχουσες προσωπικότητες της εποχής... Μέσα από αναμνήσεις, αφηγήσεις και φίλους, ξεδιπλώνεται η ζωή του Αυστριακού ζωγράφου, με τους εντυπωσιακούς - όσο και αισθησιακούς για την εποχή τους - πίνακες, και το μεγάλο πάθος του για τις γυναίκες. Οι πολυάριθμες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, ο μεγάλος του έρωτας με τη χορεύτρια Λία Ντε Κάστρο και οι προκλητικοί του πίνακες, που καταδικάστηκαν στην πατρίδα του, αυτή είναι η φλογισμένη ζωή ενός από τους διασημότερους ζωγράφους.