Taxi driver - Scorsese, Martin; De Niro, Robert (Sony Pictures Home Entertainment Inc., 2007)
Ένας πρώην βετεράνος του Βιετνάμ που δουλεύει ως ταξιτζής στη Νέα Υόρκη, ύστερα από έναν αποτυχημένο δεσμό με μια διανοούμενη, θεωρεί τον εαυτό του άγγελο εξολοθρευτή και αποπειράται να σώσει με βίαιο τρόπο μια 12χρονη πόρνη από τους προστάτες της.