Some like it hot - Wilder, Billy, 1906-2002; Wilder, Billy, 1906-2002; Monroe, Marilyn, 1926-1962; Curtis, Tony, 1925-2010; Lemmon, Jack (MGM Home Entertainment Inc., 2001)
Ο Τζο και ο Τζέρυ, δύο άνεργοι μουσικοί από το Σικάγο, τελείως τυχαία γίνονται αυτόπτες μάρτυρες ενός άγριου μακελιού ανάμεσα στις δύο μεγάλες συμμορίες της πόλης. Για να γλυτώσουν από τους μπράβους του αρχιμαφιόζου Σπατς, θα ντυθούν γυναικεία ορχήστρα. Μαζί με την ορχήστρα θα βρεθούν σ'ένα πολυτελες ξενοδοχείο στη Φλόριντα, αλλά μη νομίζετε ότι τα βάσανά τους τελειώνουν εκεί, αντίθετα τώρα θ' αρχίσουν.